Psicología Barcelona / Joan Vallbona (629 98 30 86)

Equip

L’Equip està format per especialistes en Teràpia Breu, Psicologia Clínica i Teràpia Gestalt. La nostra vocació és escoltar a les persones i treballar amb elles per a que es retrobin amb el seu benestar emocional.
Després de tants anys, només entenem el nostre treball a prop de qui precisa un recolzament, una pauta, una escolta activa i/o una proposta de solució professional i d’èxit.

La TBE és el model més eficaç per resoldre problemes complexes amb solucions simples i ràpides; i la Teràpia Gestalt dóna profunditat i calidesa a la Vida. Els models es complementen a la perfecció.

 

Joan és Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona (UB). DEA. Cursos acadèmics de Doctorat a la Facultat de Psicologia de la Universitat Ramon Llull (URL). Postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes per la Universitat de Barcelona (UB).

Des del 2005, Màster en Teràpia Breu Estratègica, avalat pel Centre de Teràpia Breu Estratègica d’Arezzo, Itàlia i el MRI (Palo Alto, California i l’Institut Gestalt de Barcelona.

Té experiència laboral en l’àmbit universitari i clìnic.

Ariana és Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Coaching i PNL a l’Institut Integratiu. Terapeuta Gestal a l’Escola de l’Èsser de Barcelona.
Té amplia experiència laboral en l’àmbit clínic i de les organitzacions.

HEMEROTECA